Verksamhetens webbplatser:

Fotografera ditt jobb nu!

Nu är det dags! Vad gör ni idag? Delta gärna i Du&jobbets fototävling. Visa er arbetsvardag för andra!

Fotografera ditt jobb - 140114

Idag skulle vi vilja att du tog fram kameran och förevigade det som händer på just din arbetsplats. Det är tillåtet att fotografera någon annans arbete, och även om det är roligt med bilder tagna prick klockan 14.01 är det inte något krav.

Det är femte gången som Du&jobbet arrangerar fototävlingen. Första pris är ett presentkort på Fotografiska museet i Stockholm. Du bidrar till att spara en arbetsdag till eftervärlden

Liksom föregående år publiceras de bästa bilderna i tidningen eller på webben. En jury bestående av Du&jobbets redaktion och en fotograf kommer att utse vinnarna. Förra årets bästa bidrag går att se här!

Gör så här för att tävla!

  1. Ta en bild på ditt eller andras jobb den 140114.
  2. Se till att bilderna är minst 200 mm breda (300 dpi) om de är digitala. Du kan tävla med högst 5 bilder.
  3. Skriv bildtexter som berättar vilka som är med, vad de gör och var bilden är tagen. Tänk på att kolla med dem du fotar att det är okej och att du inte avbildar företagshemligheter eller liknande.
  4. Skicka din bild till Du&jobbet! Mejla: foto@duochjobbet.se eller posta till Du&jobbet, Box 110, 129 22 Hägersten.

Kommentarer (1)

  1. Hej, kul med fototävling! Ett tips till kommande fototävling att göra den via Instagram: då kan man enkelt tagga bilder för tävlingen för att delta och lämna in samtidigt som alla inskickade bidrag kan bli tillgängliga för alla att se. Även smidigt att slippa gå omväg via e-post, både för dem som lämnar in och er som tar emot.

Lämna en kommentar

Epostadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Publiceringsregler