Verksamhetens webbplatser:

Stora skyddsombudspriset 2013

I år fyller Du&jobbet 100 år. Det vill vi fira! Som en tidning med många skyddsombud bland läsarna gör vi det genom att för femte gången inbjuda till tävlingen om Stora skyddsombudspriset.

Du&jobbet vill uppmärksamma alla skydds- och arbetsmiljöombud som ofta i det tysta verkar för en god arbetsmiljö för sig och sina arbetskamrater. Era insatser är ovärderliga.

Så har du ett skydd- eller arbetsmiljöombud på arbetsplatsen, eller känner du någon som gör mycket för arbetsmiljön? Skicka in en anmälan med en kort motivering till redaktionen@duochjobbet.se varför just han eller hon bör belönas.

En jury från Du&jobbets redaktion väljer sedan ut vinnaren, som firas i samband med arbetslivsdagen WorkingLife 2013. Kandidaterna presenteras också i Du&jobbet och brukar få mycket uppmärksamhet.

Det är femte gången som Du&jobbet anordnar Stora skyddsombudspriset. Tidigare vinnare har varit:

•Conny Andersson, Kockums, Karlskrona.
•Monica Hammarstrand, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg.
•Edip Ergül, Arla Foods, Linköping.
•Börje Lindström, Rönnskärsverken.

Kommentarer (2)

  1. Jag föreslår Reza Forghani som pristagare.Han utsätts för kränkning bara p.g.a. sitt uppdrag.Det är värt priset som SO på en arbetsplats som kränker arbetsrätten:Vilket Arriva nu aktivt gör.

  2. Jag nominerar Anders Wallenius. Han arbetar oförtröttad med den dåliga arbetsmiljön inom Psykiatrin/SU. Det förekommer mycke våld och hot inom detta område.

Lämna en kommentar

Epostadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Publiceringsregler